tisdag 13 oktober 2009

Ombytta roller


Idag fick Tor följa med ut i skogen när älgjakten avbröts och övergick i rådjursjakt. Tor grät av lycka i bilen hela vägen till det ställe han och husse skulle bli avsläppta på. Ricky låg hemma och grät, men det var olyckliga tårar. Ombytta roller alltså.

Själv har jag inte deltagit i jakten idag. Tycker inte att jag har tid, och ändå kan jag vid dagens slut inte se att jag uträttat speciellt mycket. Kunde nästan lika gärna ha följt med ut, det skulle garanterat ha varit roligare.

Imorgon bär det av till Uppsala för jag vet inte vilken gång i ordningen. Fingret ska inspekteras och böjas och bändas. Antagligen ska jag få lite skäll också för att jag använder det för mycket och tränar för lite.

Husbonden är numera att betrakta som antingen en primat eller möjligen Spiderman himself. Han har den senaste tiden tillbringat väldigt mycket tid nio meter upp i luften med att skruva takplåt. Det är tur att han inte har anlag för höjdrädsla. Förutom takskruvning är det en hel del annat som ska hinnas med till vintern, justering av forderfronter till exempel.
*

1 kommentar:

  1. Hallå, när kommer nästa inlägg? :P

    Vi ska till pappa i helgen, jag är anlitad som städhjälp! Så jag hinner till er också en sväng och se hur det ser ut när alla mammorna och bebisarna och papporna har kommit hem till nya stallet (:

    SvaraRadera