onsdag 8 februari 2012

Pannrummet

Vårt pannrum är en stor avstjälpningsyta. Det är inte färdigbyggt och under tiden som det bara är ett tomt skal med en vedpanna i ena hörnet har det fått fungera som förråd, verkstad, målarstuga, soptipp och allmän förvaring. Riktigt praktiskt när man städar undan en massa grejer som man inte vet var man ska göra av.

Bristningsgränsen har uppnåtts ett flertal gånger och pannrummet har grovröjts för att sedan börjat fyllas igen. Ännu en gång har vi börjat röja och rensa. Husbonden och jag höll på hela dagen igår och fastän bilar och släpkärror fyllts med sopor och annat så är det MASSOR kvar. Var ska allt vara någonstans? Måste vi ha alla dessa grejer? Om det någonsin ska bli färdigbyggt måste det ju tömmas så det GÅR att bygga. Jag vet faktiskt inte hur det ska gå till.

För att ytterligare försvåra färdigställandet så kan vi inte bestämma hur vi ska ha det. Ursprungsritningarna har vi redan förkastat. Vi funderar och mäter och resonerar och kommer på alla möjliga lösningar men kan inte bestämma oss. Kanske får någon annan komma hit och bestämma åt oss, men det kommer vi antagligen inte heller vara nöjda med.

Nåväl. Först och främst måste det röjas färdigt och det återstår en hel del. Lite mer svängrum har vi i alla fall lyckats åstadkomma, och vi har hittat lite saker som vi tidigare letat efter men inte kunnat finna. Julgransbelysningen för utomhusbruk till exempel, (kanske kan jag hålla ordning på den till nästa jul) och en hel hög med skor i olika storlekar och förslitningsgrad.
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar