fredag 7 januari 2011

TV-kväll

Idag har vi inte gjort mycket men ändå har det hänt massor. Igår sålde vi Toyotan och idag har vi efter idogt letande köpt en annan bil. Diskussionerna och letandet har egentligen pågått ganska länge men aktualiserades när Toyotan lämnat gården.

Den nya bilen är en jättefin Passat kombi och hundburen får plats! Vi har lärt oss att man inte ska ta för givet att hundburar går in bara för att bilen är av kombimodell.

Vi har också inhandlat och installerat en ny router. Den gamla gav upp och nuförtiden kan man ju inte vara utan internet, inte ens på vischan. Tonårssonen höll på att flippa ur under installationsarbetet. Han har med tiden stärkts i sin förvissning om att det inte är meningen att vi ska ha tekniska moderniteter i huset eftersom det ändå aldrig fungerar som det ska. Vi nödgades ringa en kunnig och kompetent vän för att få hjälp. Han klev in genom dörren och VIPS så fungerade det. !!!!! Han gjorde verkligen ingenting förutom att klicka igång webläsaren! (Det hade till och med vi försökt med innan vi sökte hjälp.) Det räckte med hans blotta närvaro. Han guidade mig också rätt så att husets samtliga datorer kan använda samma (den enda) skrivaren via nätverket. Undrens tid är trots allt inte förbi.

Hundarna och katterna har TV-kväll. 


Helt borta för omvärlden.

 
De är ganska borta de här också.




*

2 kommentarer:

  1. Jag saknar grisarna redan. Till och med fis-svante!

    SvaraRadera
  2. Vad hände efter januari..? Ont om tid som alla andra... :)

    SvaraRadera