torsdag 23 juli 2009

INVASION!

Vi är invaderade!

Den lede fi inledde den första invasionsvågen under försommaren. Vi överrumplades något eftersom vi då helt nyligen vidtagit förebyggande åtgärder och viss mobilisering av trupperna. Vi kände därmed en viss tygghet. Detta första anfall klarade vi dock av med bravur även om striderna medförda stora påfrestningar och vissa slitningar inom de egna styrkorna.

Det har nu visat sig att den lede fi använder sig av falskspel. Eftersom vi motat inkräktarna på flykten tog vi för givet att invasionsstyrkorna var satta ur spel och/eller skrämda till reträtt. Detta visade sig vara ett ödesdigert antagande. Den första vågen var ingenting annat än rekognocering av fiendeland.

Häromdagen inleddes således den andra vågen med full styrka där ockupationsstyrkornas starkaste vapen var överraskningsmomentet. Lägg här till fiendens nyvunna kunskap om vår infrastruktur, logistik och kulturella vanor. De första trupperna kom smygande nattetid, för att åtföljas av dödsföraktande kamikazepiloter. De strider i bakhåll, de strider i grupper, de har en outsinlig armé som bara fylls på och aldrig tycks de behöva vila.

Trots våra rasåtskillnader har vi som sanna patrioter kämpat sida vid sida. Tveklöst har vi bistått varandra och gemensamt försvarat vårt hem. Den mänskliga armén har som bulldozers farit fram med sina vapen i högsta hugg. Hundplutonen ägnar sig åt smygande krigföring som åtföljs av häftiga attacker. Kattbataljonen är inte så sammansvetsad men oerhört effektiv på enmansuppdrag. Inget av detta har haft den minsta effekt på inkräktarna.

I stridens hetta visade befälhavaren (läs husbonden) till slut prov på bristande självkontroll. När inga andra medel fanns att tillgå gavs order om brott mot alla internationella konventioner: den kemiska krigföringen inleddes.

Hela vår bostad har nu besprutats med "KILL-IT", bekämpningsmedel mot flugor. För närvarande slickar vi våra sår och njuter av friden i vårt flugfria hem. Men vi har lärt av våra misstag, aldrig mer ska vi nedrusta eller låta oss överraskas! Säkerhetsspaningen ska upprustas, vapenförråden inventeras och trupperna drillas!
*

1 kommentar:

  1. Hahaha.., innan jag kom så långt att jag förstod att det var flugor det handlade..., ja du kan tänka dig...
    Är det sådana där köttätande bestar som finns på landet.. Jag har själv stött på dessa vedervärdiga monster... Huvale..!!!

    SvaraRadera